Hyppää pääsisältöön

Pirkko Mannola ja Timo T. A. Mikkonen laulavat dueton

Pirkko Mannolalla ja Timo T. A. Mikkosella on loistava duettoura takanaan. Hehkeätä laulajaparia esiteltiin aikoinaan myös lehtien palstoilla.

Vuonna 1992 Mannola saapui vieraaksi Mikkosen H-hetki-ohjelmaan. Tuohon aikaan Mannola toimi näyttelijänä teatteri Pienessä Suomessa. Myöhemmin Mannola on kertonut, että aika Teatteri Pienessä Suomessa ei ammatillisesti ollut hedelmällistä.

Duettolaulantaa Mikkonen ja Mannola olivat harjoittaneet jo ennen H-hetkeäkin. Lehdistö oli poiminut tämän sädehtivän parin useihin lööppeihin.

H-hetken esityksessä "Luonas vielä hiukan viipyisin" Mikkonen vaikuttuu niin, että hän saa lopuksi sydämentykytystä. Artikkelin bonuksena on H-hetken loppulaulu. Timo T. A. esittää kappaleen "Eilinen, huominen, yhteinen".

Kommentit