Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

On se tosi jännää....

Pasilan Pekka Routalempi on pitkästä aikaa antanut meille uuden jännittävän hokeman: "On se jännää".

Pasilan asemalla on jo pidempään mietitty, mikä olisi tosi, tosi jännää...  vai voisiko kaikki olla jännää? Routalempi on itse määritellyt jännyyden tasot seuraavasti: jännä, hyvin jännä, erikoisjännä, jännempi jännä.

On se tosi jännää

Edellisestä tehokkaasta hokemasta onkin jo aikaa. DNAn "elämä on" sopi oivallisesti 2000-luvun nousukauteen. "Elämä on" valittiin vuoden 2005 lentäväksi lauseeksi. Onkin jännä nähdä saako Routalemmen "On se jännä" saman arvon nyt laman alkaessa? Voisiko ajatella, että tässä lentävässä lauseessa kiteytyy ajatus "pienikin on kaunista", kun kalliiseen ei ole enää varaa (vrt. Elämä on).  

Kun pöyräytetään aika-akselia edelliseen nousukauteen 80-luvun puoleen väliin, niin mieleemme muistuu hyvin jännä hokema: "Tosi on". Lauseen lanseerasi meille KOP - Kansallis-osake-pankki, joka herätti arvostelua Kansallisanti nimisellä osakeannilla vuonna 1994.  

On se jännää...

... niin olisi jännä kuulla mitä jännää te haluaisitte vielä Elävään arkistoon. Erikoisjännä on hyvä, mutta mitä jännempi sen parempi.

Kommentit