Hyppää pääsisältöön

Miten minusta tuli minä, Esko Valtaoja

Lapsuusajan reissut mummolaan olivat Valtaojalle ensiasteen yhteyksiä avaruuteen. Neljävuotiaana hän oppi lukemaan. "Sen jälkeen se oli täyttä menoa." Kirjahyllystä löytyi Burroughsin Marsin sotavaltias.

Tietolaatikko

Esko Valtaoja (s. 1951)

Miten minusta tuli minä -ohjelmassa avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja muistelee lapsuuttaan ja nuoruuttaan ja kertoo, kuinka hän kiinnostui avaruudesta ja maailmankaikkeudesta.

Valtaoja popularisoi monimutkaisia ja vaikeasti ymmärrettäviä aiheita. Yleistajuisissa kirjoissaan ja keskusteluissaan hän on käsitellyt muun muassa Maan ulkopuolista elämää sekä ihmiskunnan, maapallon ja elämän
tulevaisuudennäkymiä.

Ohjelman on toimittanut Marko Gustafsson.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto