Hyppää pääsisältöön

Ei kaikki miehet petä, vaikka sellainen riski voi olla

Ei kaikki miehet petä, mutta sellainen riski voi olla, jos mies on vaimoaan huomattavasti nuorempi. Vai onko huoli sittenkin turha?

Arja ja Esko päätyvät pitkän suhteen päätteeksi avioon. Tv-elokuva Ei kaikki miehet petä on kertomus täyttyvän onnen ja sinnikkään epäilyn hääyöstä.

Yön aikana lempi ei leisku, mutta sitäkin enemmän puhutaan.

Viisikymppinen Arja epäilee, että kymmenen vuotta nuorempi Esko on pettänyt häntä Arjan sisaren kanssa ja että salasuhteesta on syntynyt myös lapsi.

Arjalla on myös muita epäilyjä tuoreen aviomiehensä uskottomuudesta. Miehen taskusta löytyy outoja kuitteja ja työpäivät tahtovat venyä turhan pitkään.

Kummallakin on takana jo yksi avioliitto ja irtosuhteita vino pino. Menneisyyden painolastit on pakko purkaa, jotta uusi parisuhde voi toimia.

Vuonna 2000 valmistuneen elokuvan pääosissa ovat Eeva Litmanen ja Juha Veijonen. Käsikirjoitus on Esa Sariolan ja ohjaus Pekka Ruohorannan.

Ei kaikki miehet petä -elokuvan tekijät

Rooleissa:
Eeva Litmanen – Arja
Juha Veijonen – Esko

Tuotanto:
Yleisradio 2000
Käsikirjoitus: Esa Sariola
Ohjaus: Pekka Ruohoranta
Naamioitsija: Ari Sundell
Kuvaussihteeri: Eeva-Liisa Pulkkinen
Äänisuunnittelija: Heikki Häkkinen
Musiikin suunnittelija: Jan Noponen
Leikkaaja: Jorma Höri
Järjestäjä: Juha Suominen
Kuvasuunnittelija: Matti Kurkikangas
Tuottaja: Matti Penttila
Pukusuunnittelija: Satu-Marja Nygren
Lavastussuunnittelija: Teija Vilkkovaara
Tuotantopäällikkö: Ulla Löppönen

.

  • Tehtaankadun poliisimurhat järkyttivät kansaa 1997

    Steen Christensen surmasi kaksi poliisia ryöstön jälkeen.

    Koko Suomi järkyttyi, kun tanskalainen Steen Christensen surmasi teloitustyylillä kaksi suomalaista poliisia Helsingissä Tehtaankadulla 22.10.1997. Hän oli vähän aiemmin ryöstänyt Hotelli Palacen kassan Helsingin Eteläranta 10:ssä. Saaliikseen Christensen sai vähän yli 6000 markkaa (reilut 1000 euroa).

  • Seilin saarelle matkattiin arkkulaudat mukana

    Saarelle eristettiin spitaalisia ja mielisairaita.

    Turun saaristossa sijaitseva idyllinen ja vehreä Seilin saari kätkee sisäänsä hautausmaan ja monta karua kohtaloa. Saarelle perustettiin 1600-luvulla sairaala spitaalisille. Tosin lääkäreitä tai hoitoa ei ollut, perillä odotti vain eristys ja sopivaa maata hautuumaaksi. Myöhemmin Seilissä toimi naisille tarkoitettu mielisairaala. Terveen ja hullun raja oli häilyvä ja riippui usein yhteiskuntaluokasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto