Hyppää pääsisältöön

Miten minusta tuli minä, Michael Monroe

Eräänä päivänä kahdeksanvuotias Matti näki televisiossa Black Sabbath -yhtyeen, eikä maailma ollut enää ennallaan. Rock. Se olisi hänen juttunsa.

Tietolaatikko

Matti Fagerholm (s. 1962) Michael Monroe
Hanoi Rocks (1979-1985, 2001-2009)
Hanoi Rocksin viimeiset keikat ovat Helsingin Tavastia-klubilla huhtikuussa 2009.

Ensimmäisen oman bändinsä Matti Fagerholm perusti yhdeksänvuotiaana vuonna 1971. Kahdeksan vuotta myöhemmin syntyi Hanoi Rocks, mestareinaan Andy McCoy ja Michael Monroe.

Suomen rockhistorian legendaarisimman bändin keulahahmo tunnetaan myös soolourastaan ja yhteistyöstään eri kokoonpanojen kanssa.

”Unelmien täyttymys on se, kun voi tehdä mitä eniten diggaa, ja tulee sillä toimeen”, sanoo Monroe.

Ohjelman on toimittanut Marko Gustafsson.

  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto