Hyppää pääsisältöön

Tule testaamaan uutta Areenaa!

YLE Areena uudistuu. Julkaisemme palvelusta aluksi beta- eli testiversion, josta toivomme kommentteja ja arvioitanne. Nykyinen Areena toimii Areena Betan rinnalla, kunnes uuden palvelun kehitystyö on saatu valmiiksi.

Mikä on muuttunut vanhaan Areenaan verrattuna?

  • Windows Media -formaatti poistuu käytöstä ja tilalle tuleva Flash-formaatti tekee ohjelmien katselusta ja kuuntelusta aiempaa helpompaa
  • Televisio-ohjelmien kuvanlaatu on entistä parempi
  • Käyttöliittymää on muutettu niin, että sisältö olisi aiempaa paremmin esillä ja löydettävissä
  • Hakuominaisuuksia on parannettu
  • Suomen ulkopuolella näkyvät ohjelmat löytyvät nyt helposti yhdeltä listalta
  • Tuoreimpien ohjelmien lisäksi myös Areenasta pian poistuvat ohjelmat löytyvät nyt omalta Vielä ehdit -välilehdeltä
  • Sisältöjen suosittelemista on lisätty, uusi Areena tarjoaa aina jotain lisää (muut jaksot, vastaavia sisältöjä)

Osa ohjelmista puuttuu Betasta

  • Suurin osa radio-ohjelmista puuttuu tällä hetkellä Areena Betasta, samoin osa televisio-ohjelmista. Jos haluat etsiä jotain tiettyä ohjelmaa katseltavaksi ja kuunneltavaksi, kannattaa sinun hakea sitä nykyisestä Areenasta.

Ulkoasu muuttuu myöhemmin

Anna palautetta!

Toivomme käyttäjiltä kommentteja palvelun käytöstä. Löytyvätkö ohjelmat helposti, ovatko listaukset järkeviä, pitäisikö hakuominaisuuksia lisätä tai kehittää? Areena Beta muuttuu jatkuvasti, joten käythän katsomassa mitä havaintoja olemme jo kirjanneet.

Virhetilanteesta kannattaa antaa mahdollisimman tarkka selostus: mitä olitte tekemässä ja mitä Areena Betassa tapahtui. Koneen antama virheilmoitus on myös oiva apu kehitystyössämme.

Ominaisuudet voivat muuttua betatestauksen aikana: ominaisuuksia voi tulla lisää ja heikoiksi arvioidut ominaisuudet poistua. Kehitystyötä tehdään yhdessä asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa. Käymme palautteet läpi päivittäin ja kerromme työn etenemisestä täällä blogissamme.

Lue vastauksia useasti esitettyihin kysymyksiin (päivitetty 9.4.2009)

Kommentit