Hyppää pääsisältöön

Gösta Sundqvist: Tietokoneenkorjauskurssi

Tietokoneenkorjauskurssi oli Gösta Sundqvistin ensimmäinen viihdeohjelmasarja Radiomafiassa. Siinä tutustuttiin mm. Heikkilöiden sukujuhliin ja taideperformanssiin.

Tietokoneenkorjauskurssi tutustutti radiokuuntelijat Sundqvistille tyypilliseen ohjelmatyyppiin. Siinä mikrofoni vieraili erilaisissa paikkoissa ja tilaisuuksissa. Koosteen alussa pääsemme lisäksi seuraamaan puhelinkontaktilähetystä.

Kohteina olivat hyvinkin perinteiset tapahtumat, kuten esimerkiksi sukujuhlat. Sundqvistin käsittelyssä perinteinen arvokkuus vaihtuikin kuitenkin kaksimieliseksi ironiaksi.

Sundqvist teki sarjoja useilla eri otsikoilla: Belgialaisia kirjauutuuksia, joka myöhemmin muuttui Belgialaisiksi kirjaharvinaisuuksiksi, Teinitalo ja samoihin aikoihin Tietokoneenkorjauskurssi. Tunnetuinta sarjaansa Koe-eläinpuisto Sundqvist teki vuoteen 2002 YleQssa.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto