Hyppää pääsisältöön

Kummeli: Saku ja Speedy

"Haettekste ihan uutta viilaa kynnen alle...", tiedustelee Iso-Pebe Musacornerissa Sakari "Saku" Östermalmilta ja Pertti "Speedy" Keinoselta.

"... Vai onks se ihan niinku nappia kaaliin ja hapot sisään?" jatkaa Iso-Pebe. Saku ja Speedy eivät enää kykene vastaamaan tähän psykedeeliseen Iso-Peben kysymykseen, koska he ovat sotkeutuneet purkkaan.

Hevijätkien keskeisin elementti, pitkät hiukset, ovat usein lievänä vastuksena kavereiden toimissa. Pääsemmekin tutustumaan kuinka hevijätkät selviytyvät mm. keiton syömisestä, taksinoven sulkemisesta ja mossaamisesta keittiössä.

Kummelin joulujaksossa 1994 näemme kaksikon rienaamassa naapurustoa varsin epäsovinnaisella Tiernapojat-esityksellä. Duo myös pummaa avoimesti joulukinkkua asiakkailtaan ja ajautuu vielä myöhemmin kadulla riitoihin kilpailevan teatteriryhmän kanssa.

Kaikki kokonaiset Kummeli-jaksot Yle Areenassa

Kaikki Kummelit vuosilta 1991-2004 ovat pysyvästi katsottavissa Yle Areenassa.

Kommentit