Hyppää pääsisältöön

Seuraa Mahdollistajatapaamista netissä 17.4.2009

YLEn mahdollistajastrategia on herättänyt keskustelua netissä ja eri medioissa, mutta mitä mahdollistajuus oikein tarkoittaa?

Järjestämme perjantaina 17.4. tapahtuman, jossa valotamme YLEn ajatuksia mahdollistajuudesta. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 150 ihmistä ja paikalle on tulossa yliopisto-, media-, mainos-, teknologia- ja digimediaihmisiä eri yrityksistä ja yhteisöistä. Luvassa on varmasti mielenkiintoista keskustelua ja ideointia!

Emme voi valitettavasti ottaa enää ilmoittautumisia vastaan, mutta muistathan, että tapahtumaa voi seurata myös netissä.

Osallistu netissä

Qaikun seminaariraportin seuraaminen vaatii rekisteröitymistä palveluun, jonka voit tehdä ilmaiseksi täällä.

Nettilähetys päättyy noin kello 14.40, ryhmätöiden alettua. Koska ryhmiä on paljon, emme voi valitettavasti lähettää nettilähetystä pienryhmätyöstä. Tulemme julkaisemaan pienryhmätyön tulokset jatkokommentoitavaksi tähän blogiin tulevan viikon aikana.

Roope Mokan esitys Ylen mahdollistajatapamisessa 170409

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Ohjeita paikalle tuleville

 • Tapahtuma pidetään Isossa Pajassa (Radiokatu 5, katso kartta täältä http://bit.ly/3bQ6De) ja se alkaa kello 13.00. Tulethan paikalle viimeistään kello 12.50! Kerro vastaanotossa tulevasi mahdollistajatapaamiseen.
 • Tilassa on langaton verkko (katsotaan, kestääkö innokkaan twitteröinnin ja bloggauksen!) ja jonkin verran sähköpistokkeita kannettavia tietokoneita ja puhelimia varten.
 • Tarjoamme osallistujille pientä suolaista purtavaa ja juotavaa noin puoli kolmen maissa. Kannattaa siis syödä lounasta ennen tilaisuutta!

 > Tutustu tapahtuman materiaaleihin täällä

Kommentit
 • Kommentti: Kotikadun 16. kausi tuo pimeneviin iltoihin valoa ja jännitystä

  Kotikadun 16. kausi on nyt Areenassa.

  Kotikadun 16. kausi (jaksot 510–542) on katsottavissa Areenassa kuuden kuukauden ajan. Ylen pitkäikäisin draamasarja tarjoilee tälläkin kaudella rakkautta, ystävyyttä ja onnistumisia. Toki kolikolla on kääntöpuolensa: henkilöhahmot saavat myös niskaansa roppakaupalla juonittelua, epäluuloja ja suurta surua.

 • Kommentti: Luulin Kotikatua tylsäksi mammasisällöksi, kunnes jäin sarjaan pahasti koukkuun

  Kotikadun 15. kausi koukutti toimittajan.

  Tutustuin Kotikadun 15. kauteen täysin pystymetsästä ilman minkäänlaista katseluhistoriaa sarjasta. Ennakkoluuloni oli, että Kotikatu on tylsä keski-ikäisten ohjelma, joka ei tarjoa tällaiselle ysäripennulle mitään mielekästä. Yllättävän nopeasti huomasin, miten väärässä olinkaan. Jo parin jakson jälkeen olin täysin koukussa.

 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.