Hyppää pääsisältöön

Seuraa Mahdollistajatapaamista netissä 17.4.2009

YLEn mahdollistajastrategia on herättänyt keskustelua netissä ja eri medioissa, mutta mitä mahdollistajuus oikein tarkoittaa?

Järjestämme perjantaina 17.4. tapahtuman, jossa valotamme YLEn ajatuksia mahdollistajuudesta. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 150 ihmistä ja paikalle on tulossa yliopisto-, media-, mainos-, teknologia- ja digimediaihmisiä eri yrityksistä ja yhteisöistä. Luvassa on varmasti mielenkiintoista keskustelua ja ideointia!

Emme voi valitettavasti ottaa enää ilmoittautumisia vastaan, mutta muistathan, että tapahtumaa voi seurata myös netissä.

Osallistu netissä

Qaikun seminaariraportin seuraaminen vaatii rekisteröitymistä palveluun, jonka voit tehdä ilmaiseksi täällä.

Nettilähetys päättyy noin kello 14.40, ryhmätöiden alettua. Koska ryhmiä on paljon, emme voi valitettavasti lähettää nettilähetystä pienryhmätyöstä. Tulemme julkaisemaan pienryhmätyön tulokset jatkokommentoitavaksi tähän blogiin tulevan viikon aikana.

Roope Mokan esitys Ylen mahdollistajatapamisessa 170409

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Ohjeita paikalle tuleville

  • Tapahtuma pidetään Isossa Pajassa (Radiokatu 5, katso kartta täältä http://bit.ly/3bQ6De) ja se alkaa kello 13.00. Tulethan paikalle viimeistään kello 12.50! Kerro vastaanotossa tulevasi mahdollistajatapaamiseen.
  • Tilassa on langaton verkko (katsotaan, kestääkö innokkaan twitteröinnin ja bloggauksen!) ja jonkin verran sähköpistokkeita kannettavia tietokoneita ja puhelimia varten.
  • Tarjoamme osallistujille pientä suolaista purtavaa ja juotavaa noin puoli kolmen maissa. Kannattaa siis syödä lounasta ennen tilaisuutta!

 > Tutustu tapahtuman materiaaleihin täällä

Kommentit