Hyppää pääsisältöön

Kesäduunarit näyttävät YLEn arjen uudessa valossa

 "Valtavan kokonsa ja salaperäisten loputtomien käytävien takia YLE muistuttaa melko lailla modernia versiota Tylypahkasta. Vielä tosin portaat eivät ole kadonneet salaperäisesti alta tai taulujen ihmiset alkaneet puhua."

Alexandra Ylihuttula, opettaja.tv

"Nyt on sitten ensimmäinen viikko YLEllä kohta takanapäin. Minä ja toinen kesätyöläinen Samuli, olemme viettäneet sen täällä lakiosastolla. Työnkuvaamme on pääasiassa kuulunut tietokoneella tehtäviä töitä, jotka eivät ole olleet mitenkään erityisen hehkeitä, mutta varmastikin todella hyödyllisiä näille vakituisille yleläisille :)"

Hanna Stenhammar, lakiosasto

"Eilisenä sateisena päivänä pääsin toimittajan matkaan mielenkiintoiselle reissulle. Ideana oli saada juttua ja kuvaa siitä, että linnut törmäilevät autoihin."

Niko Peltonen, YLE24

Lainaukset: Kesäduunareiden Megablogi

Kesäduunarit bloggaa kesäkuun kokemuksistaan YLEn SIISTI kesäduuni-blogissa