Hyppää pääsisältöön

Kummeli: Puukon veljekset ja vaihto-oppilas Amerikasta

Puukon veljekset saavat vaihto-oppilaan Amerikasta. "Misikanin" poika pääsee tutustumaan perin juurin hämäläiseen elämänmenoon.

Veljekset esittelevät vaihto-oppilaalle kaikki oleelliset suomalaisuuden elementit: ojankaivuun, saunomisen ja karhun metsästyksen. Kaksi ensimmäistä perinnetointa sujuvatkin varsin mallikkaasti "misikanin" pojalta.

Karhun metsästyksessä tulee kuitenkin pieniä ongelmia. Vaihto-oppilas pääsee osallistumaan karhunkaatoon toimimalla houkuttimena. Amerikkalainen sidotaan puuhun ja veljesten tarkoituksena on posauttaa karhu hengiltä kanuunalla, kun se on tullut riittävän lähelle vaihto-oppilasta.

Laukaus ei osu ihan nappiinsa. Puukon veljekset toteavatkin lopuksi, että kielimuuri aiheutti pieniä ongelmia.

Kaikki kokonaiset Kummeli-jaksot Yle Areenassa

Kaikki Kummelit vuosilta 1991-2004 ovat pysyvästi katsottavissa Yle Areenassa.

Kommentit