Hyppää pääsisältöön

Huomenta Ilona, hyvästi

Ilona Ivar on median suosikkijulkkis ja sisäministerin kihlattu. Elämän luulisi hipovan täydellisyyttä, mutta kuuluisuus myös kahlitsee, varsinkin jos menneisyydessä on salattavaa.

Viihteen monilahjakkuus Ilona Ivarin (Mira Kivilä) elämä on täynnä glamouria. Hänellä riittää vientiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin, laulu- ja mallikeikoille sekä naistenlehtien kansiin.

Mikä näyttää kansikuvissa täydelliselle kuitenkin jää lähinnä parrasvalohin. Yhteys sisäministerisulhaseenkin on käytännössä vain edustusta.

Palatessaan ystävän kanssa viettämältään rentouttavalta vapaapäivältä Ilona huomaa suojelijansa Diana-lehden toimittaja Marjukka Ritolan (Ulla Tapaninen) kirjoittaneen hänestä väärän kuvan antavan artikkelin.

Kokemansa vääryyden ja Dianan toimituksesta salaa kopioimansa materiaalin valossa Ilona rupeaa kaipaamaan toisenlaista elämää.

Ilona värjää hiuksensa vaaleiksi, peittää uuden tyylinsä tarvittaessa peruukilla ja lainaa uutta ulkonäköä varten yksityiselämässä Australiassa asuvalta siskoltaan nimeä Elina.

Elinana Ilona tutustuu edesmenneen naapurinsa poikaan Toivoon (Martti Syrjä). Heillä on aivan erilailla paljon yhteistä kuin Ilonalla oli sisäministerin kanssa.

Normaalin ihmisen elämä tuntuu aina vaan paremmalta kuin elämä Diana-lehden kansikuvissa.

Tarvitaan vain suunnitelma, miten jokaisen tunnistaman julkkiksen imagosta päästään eroon.

Teksti: Tsuua Kekäle

Kommentit