Hyppää pääsisältöön

Jukka Puotilan varhaisia imitaatioita

Näyttelijä Jukka Puotila on tunnettu imitaatioistaan. Vuonna 1984 hän imitoi mm. Jörn Donneria ja Uuno Turhapuroa.

Jukka Puotila (s. 1955) tunnetaan koomikkona ja imitaattorina mutta myös vakavammista rooleista sekä televisiossa että teatterin lavalla.

Puotila on urallaan imitoinut lukuisia julkisuuden henkilöitä. Karaktäärit vaihtuvat vuosien saatossa sen mukaan, kuka hahmo kulloinkin on ajankohtainen.

Vuonna 1984 Puotila imitoi mm. Jörn Donneria ja Uuno Turhapuroa. Puotila oli sittemmin mukana Spede Pasasen elokuvassa, jossa hän esitti Uuno Turhapuron poikaa.

Teksti: Susanna Kokkola

Kommentit
  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto