Hyppää pääsisältöön

Isto Hiltunen: Tammen oksat, Rinta rottingilla

1990-luvun suosikkiartisti Isto Hiltunen esittää kaksi suurta hittiään Tammen oksat ja Rinta rottingilla.

Hiltunen nousi suosioon vuonna 1994 etenkin hittien Tammen oksat ja Rinta rottingilla myötä.

Vuonna 1994 ilmestyi myös artistin tähän asti menestynein albumi, joka on nimeltään Isto Hiltunen. Laulaja sai vuonna 1995 platinalevyn nimeään kantaneesta albumista.

Viime vuosituhannen viimeisen vuosikymmenen loppupuoli oli Hiltuselle uran kulta-aikaa. 2000-luvulla hän on tehnyt mm. tv-juontajan töitä ja opiskellut musiikkitiedettä.

Hiltunen nousi pinnalle Hannele Laurilan Euromanageri Oy:n riveistä, josta ottivat pontta uralleen mm. Laura Voutilainen ja Janne Hurme.

Artikkelin videot on kuvattu Kuopion Väinölänniemen Peräniemen kasinolla kesäkuussa 1994.

Teksti: Paavo Rytsä

Kommentit
  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto