Hyppää pääsisältöön

Kierrätyskeskuksessa on mistä valita

Huonekaluostoksilla turvaudutaan usein uuteen tavaraan. Uuteen ja halpaan tavaraan. Paitsi kotia sisustaessa, myös toimistokalusteita hankittaessa suositaan yhä enemmän massatuotettuja halpahuonekaluja. Etenkin freelancer-tyyppinen työskentely on yleistynyt paljon, ja työpaikkana saattaa olla pieni toimisto, jonka sisustaa itse. Silloin ei ehkä olla valmiita panostamaan sisustukseen suuria summia ja tottumuksesta suunnataan halvalla massatuotettujen huonekalujen lähteille, etenkin erään ison, globaalisti toimivan huonekalujätin tarjonnan pariin. Minä päätin tehdä toisin!

En ole vuosiin tarvinnut uusia huonekaluja, mutta nyt oli saatava jostakin työpöytä ja -tuoli. Tutut ovat tehneet löytöjä Helsingin Kierrätyskeskuksessa, ja päätin kokeilla onneani, jospa minäkin löytäisin tarvitsemani kalusteet sieltä. Aloitin kierrokseni pöydän metsästyksellä. Ensivaikutelma oli aika ankeahko...

 

 

Kas noin. Kävipä tuuri, olin varautunut ramppaamaan Kierrätyskeskuksessa moneen kertaan, ennen kuin tärppää, mutta tärppäsikin heti! Kannattaa tarkastaa oman paikkakunnan kierrätystarjontakin, jos vaikka sinäkin löytäisit tarvitsemasi käytettynä. Suomen kierrätyskeskuksia löydät esimerkiksi täältä!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua