Hyppää pääsisältöön

Rintamäkeläiset: Pankkiin on taas asiaa

Leena ja Antti ovat päättäneet myydä tilansa ja muuttaa kaupunkiin. Mutta mitenkäs se tapahtuu käytännössä ja millaisia asuntoja siellä kaupungissa olisi?

Avulias pankinjohtaja lupaa auttaa tilan myynnissä ja uuden asunnon hankinnassa.

Se edellyttää tilan tarkastamista. Antti lupaa pankinjohtajalle sahtia "ja jotakin muutakin", Leenaa huolettaa se, mitä tarkastusmiehille tarjoaisi. Jotakin lihapiirakkaa hienompaa pitäisi loihtia.

Olisikohan Helmillä ajatusta tarjoomuksista? Samalla voisi keskustella Rintamäen tulevaisuudesta muutenkin.

Pahaksi onneksi Helmi ja Veikko ovat juuri lähdössä Vuokolle ja Kallelle kylään. Mutta sitä ei parane Vuokon kanssa vihoittelevalle Leenalle kertoa.

Otteita jaksosta:

Otteet ovat Rintamäkeläisten jaksosta 19. Katso koko sarja Areenassa.

Tietolaatikko

LEENA RINTAMÄKI - SIRKKA LEHTO. ANTTI RINTAMÄKI -, PASANEN. HELMI HONKONEN - EILA ROINE. VEIKKO HONKO, HALJALA. PANKINJOHTAJA HYVÄRINEN - JUHANI NIEMELÄ., KOSKINEN - EVA GYLDEN. LASSILA - TOIVO HILDEN., PANKKIVIRKAILIJA - MARJATTA PASANEN

Lue lisää:

Menestyssarja Rintamäkeläiset piirsi kuvan pienviljelijän sielunmaisemasta

Maaseudulle sijoittuva sarja Rintamäkeläiset valloitti monet suomalaiskatsojat vuosina 1972–1978. Sinä aikana sarjassa ehdittiin juoda kahvia niin monta kertaa, että siitä tuli käsite. Kuvattiin siinä toki muutakin kuin kahvinjuontia – kahden pientilallisperheen edesottamuksia ja maaseudun murrosta. Sarjan kaikki 30 jaksoa ovat katsottavissa Areenassa.

Kommentit