Hyppää pääsisältöön

Muovikassi päähän - koruna!

Piipahdin viikonloppuna Tampereella ystävieni kanssa. Baari-iltaa varten valmistautuessa huomasimme kuitenkin katastrofaalisen asian:

Pikku Myy -tyyli oli menestys ja Jenni taisi saada korun myötä inspiraation uuteen kampaukseenkin.

Eihän muokkariletti tietenkään ole ideaalimateriaalia ihoa vasten käytettäväksi (materiaali on aika hiostavaa) ja muovikassikorun rakennekin oli aavistuksen tönkkö, mutta nutturan ympärille kääräistynä letti toimi ihan hauskasti. 

Postauksen tilanne tapahtui niin ennalta-arvaamatta ja yhtäkkiä, etten ehtinyt ottaa tuhotusta muovipussista kunnollista ennen-jälkeen -kuvaa, mutta gallerian kuvien avulla pääset jyvälle työvaiheista. Hommaan sopii siis mikä tahansa muovikassi (vihannesosastojen hevi-pussit tosin saattavat olla aika haasteellisia) ja mattoveistä helpompi työväline ovat tietenkin sakset.

... Ja miksi matkassamme oli mattoveitsi? No tietenkin siksi, että sillä voi teroittaa kätevästi meikkikynät :)

Nyt omat muovikassi-niksit jakoon! Mikä on villein tapa jolla sinä olet uusiokäyttänyt muovikassia? Vähemmänkin villit ideat toki kelpaavat!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua