Hyppää pääsisältöön

Radiokirpputorilla

 Pyydän heti alkuun anteeksi räjähtänyttä olemustani, aina ei ole hyvä hiuspäivä...

Olin vielä kuvaushetkellä varma, että ostan sovittamani 40-luvun mekon ja jakun (lähinnä siis jakun vuoksi, mekko oli huonon mallinen), mutta enpäs ostanutkaan! Lähdin kirpparilta tyhjin käsin. Myös käytettyä ostaessa on hyvä muistaa, että vaikka halvalla saisikin, ei kaikkea tarvitse aina raahata kotiin. 40-luvun jakku oli sen verran hauras ja jopa vähän repaleinen, että tuskinpa olisin sitä hirveästi rohjennut käyttää. Jätin sen siis jollekin muulle löydettäväksi.

Radiokirppiksestä vielä sen verran taustatietoa, että paikka sijaitsee Tampeeen keskustassa, Laukontorin kupeessa, ja kirppis on auki päivittäin (aukioloajat täällä). Kirppiksen toimintaidea on sama kuin Salon Suurkirppikselläkin: myyjät itse eivät ole paikanpäällä, vaan tavarat myydään vuokrapöydissä. Radiokirpputorilla pöydän minimivuokra-aika on kuusi päivää ja pöydän vuokrahinta on 35 euroa.

Radiokirppis on Tampereella suosittu, ja kirpputorilta kerrotaan, että parhaillaan pöytiin on kuukauden jono. Kannattaa siis vara pöytä ajoissa!

Psst... Ehkä sinua kiinnostavat myös nämä:

Kirpputorilla Salossa

Berliinin Mauerpark on kirpputori ja festivaali

Humana Kaufhaus on Euroopan suurin kirpputoritavaratalo

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua