Hyppää pääsisältöön

Vanhan tuolin uusi ilme

Siinä missä pukeutuminen on vaihtuviin vuodenaikoihin ja trendeihin nopeasti reagoimista, on sisustaminen toisinaan tuskastuttavan hidasta! Harva ehtii uusia kodin ilmettä niin usein kun haluaisi, sitäpaitsi se maksaa. Minä laittaisin mielelläni kodin sisustuksen impulsiivisesti uusiksi monta kertaa vuodessa, jos se olisi järkevää, halpaa ja ekologista.

Onneksi pieniä fiksauksia ja päivityksiä voi kuitenkin tehdä nopeasti ja pikkurahalla. Olen tähän blogaukseeni ottanut esimerkiksi tuolit, joiden päällisiä vaihtelen vuosittain.Tuolin uudistamiseen meni 10 minuuttia, ja kangastilkku oli tosiaan ostettu parilla eurolla kirpparilta. Halpa, nopea ja ekologinen sisustusprojekti. Myönnän, että lopputulos ei vielä ole mielestäni tarpeeksi hyvä, mutta kunhan saan maalattua tuolit, niin sitten homma toimii niin kuin pitää! Olen jo pidemmän aikaa ajatellut maalata tuolit mustaksi, ehkä saan sen vielä loppuvuoden aikana tehtyä. Palailen tuoliprojektiin siis vielä uudemman kerran...

Psst... Katso myös: Uudista kotia kierrätyssisustuksella 

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua