Hyppää pääsisältöön

Verkkopalvelujen esteettömyys -seminaari 12.11.2009

Tasavertaiset osallistumismahdollisuudet edellyttävät, että myös sähköiset palvelut ovat kaikkien kansalaisten käytössä. Esimerkiksi lukihäiriö, ikänäkö ja eriasteiset näkö‐ ja kuulovammat vaikuttavat siihen, miten pystymme käyttämään erilaisia verkkopalveluja. Miten tämä voitaisiin huomioida paremmin palveluiden suunnittelussa?

Tule mukaan kaikille avoimeen Verkkopalvelujen esteettömyys ‐seminaariin maailman käytettävyyspäivänä torstaina 12.11.2009 klo 12 - 16. Tapahtuma järjestetään YLEn Ison pajan auditoriossa. Osallistua voi myös netin välityksellä. Tapahtuma tulkataan viittomakielelle sekä paikan päällä että suorassa nettilähetyksessä.

Ilmoittautuminen: esteettomyys.verkossa@yle.fi

Lisää tietoa ja seminaarin ohjelma

Kommentit