Hyppää pääsisältöön

Sanna Suutari ja silikonien siunaus

Sanna Suutarin mallin ja julkkiksen ura lähti urkenemaan, kun hän kävi Tallinnassa asennuttamassa rintoihinsa silikonit. Mirja Pyykön haastattelussa pohditaan kauneuden mittoja ja Suutari kertoo hänelle tehdyistä leikkauksista.

Sanna Suutari (s. 1977) luonnehtii itseään monitoimimalliksi, joka hallitsee kaikki roolit perheenemännistä glamourkuningattariin.

Työ- ja kilpailumenestys ei kuitenkaan ollut mainittavaa ennen rintojen suurennusleikkausta. Toimenpide hyödytti uraa ja poiki kilpailuvoittoja ja alastonkuvauksia.

Vuonna 1997 Suutari voitti 7 päivää -lehden tyttökisan. Vuonna 1998 hänet valittiin Suomen turhimmaksi julkkikseksi.

Alun perin Suutari oli halunnut muuttua Pamela Andersonin näköiseksi, mutta tyytyi lääkärien neuvosta hieman hillitympään Claudia Schiffer -linjaan.

Hän pohti jonkin aikaa kahden alimman kylkiluun poistamista, mutta hylkäsi idean, koska ongelmakohdat voi hoitaa meikillä tai treenaamalla.

Joka tapauksessa hän koki nyt vartalonsa olevan sopusoinnussa "koko tämän kokonaisuuden kanssa".

Teksti: Jukka Lindfors

Kommentit
 • Elokuu on raadollinen elokuva ihmissuhteista, alkoholismista ja toteutumattomista unelmista

  Palkittu elokuvaklassikko on nyt pysyvästi Areenassa.

  Elokuu (1956) on Matti Kassilan käsikirjoittama ja ohjaama elokuva, jota pidetään kiistatta yhtenä suomalaisista elokuvaklassikoista. Se pohjautuu Frans Emil Sillanpään samannimiseen kirjaan vuodelta 1941. Elokuva sai ilmestyttyään yhteensä kuusi Jussi-palkintoa ja se edusti Suomea Cannesin elokuvajuhlilla 1957.

 • Kirsi Kunnaksen Tiitiäis-hahmot loikkivat Punni-pupun johdolla kirjasta radioon

  Aino-Maija Tikkanen lukee klassikkosatuja.

  Mistä löytyy korvaton pupu tai kengälle kaveri? Entä miksi prinssit hyppivät toistensa yli? Vuonna 1963 näyttelijä Aino-Maija Tikkanen kertoili Kirsi Kunnaksen rakastettuja Tiitiäisen tarinoita radioaalloille, jotka ovat viimein rantautuneet Areenaan sadunnälkäisten mielikuvitusseikkailijoiden riemuksi.

 • "Hyvä Holkeri!" – Kummelin Saldo oli taloussatiiri lama-Suomesta

  Tynnyripukuinen laman uhri ja aikakauden tutut nimet.

  Lama on vienyt Suomen syvään kriisiin useasti. 1990-luvun alun lama oli monelle kovaa aikaa. Pankkisotkujen myötä korot kipusivat taivaisiin ja moni koki henkilökohtaisen konkurssin. Komediaryhmä Kummeli otti vuosina 1993 ja 1994 kantaa maan tilanteeseen. Syntyi satiirinen sketsisarja Saldo, jossa kiitettiin ja kehuttiin aikakauden tunnetuimpia talousnimiä. Tynnyriasuinen päähenkilö menetti jopa vessanpönttönsä velkojille.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto