Hyppää pääsisältöön

Anna Sorainen Nybergin vieraana

Arto Nyberg haastattelee Kimi Räikkösen uutta mediakonsulttia, kohun keskelle joutunutta Anna Soraista.

Julkisuudessa on käyty voimakasta sanailua siitä, sopiiko Anna Soraisen jättää Suomen Olympiakomitea ja ottaa sivutoimi formulakuski Kimi Räikkösen mediakonsulttina.

Haastattelussa käydään kiivasta keskustelua mm. siitä, miten, miksi ja milloin ajatus Kimi Räikkösen mediasuhteiden hoitamisesta tuli Soraiselle ajankohtaiseksi.

"Olin jo alunperin sen päätöksen tosi tarkkaan pohtinut, olin sopinut siitä esimiesteni kanssa, sitoutunut Kimin kanssa tehtävään yhteistyöhön ja halusin pitää siitä kiinni", Sorainen kiteyttää.

Teksti: Taina Jäppinen

  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto