Hyppää pääsisältöön

Elävän ravinnon taatelikakku

Ainekset, jotka laitetaan kuivana:
2 dl seesaminsiemeniä
2 dl taateleita
2 dl auringonkukansiemeniä

Ainekset, jotka laitetaan liotettuna: 
2dl luumuja
2 dl manteleita
4 dl viikunoita 

Info: Tässä oli aiemmin kuva joka nyt on poistettu.

Jauha seesaminsiemenet, auringonkukan siemenet ja mantelit erikseen kuivina. Liota ja soseuta muuta ainekset erikseen. Lisää siemenjauheisiin liotusvesiä. Laita yllä olevassa järjestyksessä kerroksittain. Koristele luumusoseella ja marjoilla. Laita kakkupaperiksi kookoshiutaleita.

 

 

 Lisää elävän ravinnon reseptejä

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka