Hyppää pääsisältöön

Danny kertoo sulkeutuneisuudestaan

26-vuotias Danny ei pitänyt itseään täysin tasapainoisena yksilönä. Hän koki olevansa jollakin tavalla sulkeutunut.

Dannyä lähellä oleva henkilö luonnehti laulajaa frakkipukuiseksi mieheksi, jonka frakinliepeiden alta vilkkuu pikku poikana käytetty ritsa. Dannyn mielestä tätä pikkupoikamaisuutta pitäisikin olla vielä pitkään.

Haastattelu kuitenkin vakavoituu, kun Danny ryhtyy pohtimaan omaa luonnettaan. 26-vuotiaana Danny oli sekä huippusuosittu laulaja että D-tuotannon toimitusjohtaja. Danny koki kuitenkin olevansa enemmän laulaja. Danny koki olevansa toisaalta sulkeutunut, mutta kuitenkin räjähtävä tyyppi.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit
  • ”Tervetuloa rahinan pariin!” – Kansanmusan legendat ja kadonneet taitajat tallentuivat Ylen muinaisille pikalevyille

    1930-luvun ääniaarteita sarjassa Ylen kansanmusiikkipatinaa.

    Suorakaiverruslevyt olivat aikanaan mullistava äänitystekninen uutuus. Niille tallentuivat 1930–1950-lukujen suomalaisen juurimusiikin tärkeimmät osaajat, osa heistä myöhempiä folklegendoja, jotkut unohdettuja, monet jo tuolloin katoamassa olleen maailman viimeisiä edustajia. Ylen varastoihin unohtuneet ääniaarteet nostettiin vuonna 1991 päivänvaloon sarjassa Ylen kansanmusiikkipatinaa, joka on nyt kokonaan kuunneltavana Elävässä arkistossa ja Yle Areenassa.

  • Suomalaiset taistelivat puukot tanassa vapaan Viron puolesta 1919

    Liki 4 000 suomalaista soti Viron vapaussodassa.

    Loppuvuodesta 1918 puhjennut Viron vapaussota sai lähes neljätuhatta suomalaista ylittämään Suomenlahden taistellakseen siellä vapaaehtoisjoukoissa bolševismia vastaan. Osa lähteneistä oli vasta kouluikäisiä nuorukaisia. Vuonna 1993 valmistunut Untamo Eerolan ytimekäs dokumentti antaa puheenvuoron sekä heille itselleen sekä virolaisille: millaisen hengen vallassa sotaa käytiin entä millaisista teoista suomalaiset Virossa muistetaan? Dokumentti sisältää runsaasti arvokasta arkistomateriaalia.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto