Hyppää pääsisältöön

Remu vaihtoi englanninkielisen perusrockin suomenkieliseen swingiskelmään His All Starsin kanssa

Remu Aaltonen & His All Stars nähtiin Mikko Kuustosen ja Q ja tähdet -orkesterin vieraana keväällä 1993. Remun All Stars esittää ravintola Cantina Westissä Helsingissä kokoonpanon suomenkielistä tuotantoa kuten Niin tai näin sekä myös uuden version Hurriganes-klassikosta Get On.

Remu siirtyi Hurriganesin hajottua soolouralle, ja englanninkielinen perusrock vaihtui suomenkieliseen swingiskelmään.

Hänen bändissään soittivat 1980-luvulla mm. Jukka Tolonen, Heikki Hiekkala, Kari Makkonen, Jallu Sundell, Riku Mattila, Seppo Kantonen ja Mitja Tuurala. All Stars -nimi oli siis mitä soveliain.

Vuonna 1993 nauhoitetussa sessiossa kitaristeina toimivat Jukka Orma ja Ilkka Kaikkonen, rummuissa on Keimo Hirvonen, bassossa Tuurala ja pianossa Kantonen.

Q ja tähdet -ohjelmassa kuullaan Remu Aaltosen & His All Stars -yhtyeen esittäminä kappaleet Niin tai näin, Hetken suosimaa, Get on, Odotin sua liian kauan, Mambo, mambo ja Miksi menit pois. Lisäksi Q ja tähdet -orkesteri esittää kappaleen Poison Girl.

Remun tavoista ohjeistaa kanssasoittajiaan kiertää muusikkopiireissä paljon tarinoita. Oheisen haastattelun lomassa nähdään myös, miten orkesterinjohtaja virittää ja harjoittaa bändiään.

Tietolaatikko

Niin tai näin. Säv. ja san. Henry Aaltonen.
Täysikuu. Säv. ja san. Henry Aaltonen.
Get On. Säv. ja san. Henry Aaltonen, Pekka Järvinen - Christer Häkkinen.

Kommentit