Hyppää pääsisältöön

Tarja Smura ehti kesken pikaromanssin saunoa Rennyn exän kanssa

Gasellimainen Tarja Smura muistetaan paitsi upeista hiuksistaan myös salamaromanssistaan Renny Harlinin kanssa. Millaisin miettein hän tapasi Rennyn ex-tyttöystävän Katarina Ebelingin kesällä 1993?

Smura ja Ebeling tapaavat Nurmeksen keskustassa ja ajavat Smuran kesämökille. Smura on juuri palannut Miss Universum -kisoista Meksikosta, Ebeling puolestaan treenaamasta Australiasta.

Piknik-korin ääressä keskustellaan julkisuudesta, sen hyvistä ja huonoista puolista. Rennystä, Smuran kihlatusta, naiset puhuvat vasta saunassa. Tai ainakin hänen elokuvastaan. Sekä Ebeling että Smura olivat seuranneeet läheltä uunituoreen Cliffhanger-elokuvan saamaa vastaanottoa.

Transatlanttista rakkautta Rennyn kanssa kesti vain lyhyen aikaa. Missivuotensa jälkeen Smura opiskeli sosiaalialaaa ja pyrki eduskuntaan vuonna 1995. Pian tämän jälkeen Smura vetäytyi julkisuudesta ja keskittyi perhe-elämään.

Smura palasi julkisuuteen vuonna 2008, jolloin hänet valittiin Lohjan valtuustoon. Neljää vuotta myöhemmin hänen nimensä näkyi jälleen lehdissä, tällä kertaa hänelle langetetun lähestymiskiellon vuoksi.

Teksti: Petra Himberg