Hyppää pääsisältöön

Kokkelivekkulit Pablo ja Ransu

"Meitä on kaksi vekkulia, jotka tekevät kokkelia..." Kokkailu on kivaa ja helppoa, todistavat Pablo ja Ransu. Ohjelman nimestä huolimatta vekkulit eivät kuitenkaan valmista kokkelia.

Lisukkeista parhain on kenties muusi. Se sopii yhtä hyvin nakkikastikkeelle kuin silakkapihveillekin. Ransu vain ei oikein tiedä, kumpaa söisi ensin.

Entäpä letut? Niistä ei voi kukaan olla pitämättä. Oikea heittotekniikka saa lisäpontta laulusta.

Kesäkeitto sen sijaan jakaa lasten mielipiteet. Toisille se on suosikki, toisille inhokki. Näiden kokkien keitos on kuitenkin vertaansa vailla.

Ilta-Sanomat: Kokkelivekkuleiden Ransu ja Pablo ihmettelevät ohjelmansa nimelle nauramista: ”Eihän meillä ollut aavistustakaan”

Kommentit
  • Tehtaan varjossa – työläisnuorukaisen pyrkimys henkiseen kasvuun

    Toivo Pekkasen läpimurtoteos neliosaisena sarjana.

    Tehtaan varjossa on työläiskirjailijana tunnetun Toivo Pekkasen osin omaelämäkerrallisia aineksia sisältävään läpimurtoteokseen perustuva neliosainen tv-elokuva. Sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva romaani ilmestyi 1932.

  • Kapea vyötärö ja muhkea kellohelma – ompele itsellesi 1950-luvun mekko!

    Anna-Liisa Tiluksen mekon kaavat tässä artikkelissa.

    Maaseudulta maailmalle -ohjelman ensimmäisessä osassa Anna-Liisa Tiluksen yllä on pehmeästä villakankaasta tehty mekko. Tästä artikkelista löydät kaavat ja ohjeet 1950-luvun mukaisen mekon tekemiseen! Maaseudulta maailmalle -sarja Areenassa Anna-Liisa Tiluksen yllä nähtävä mekko on aito 1950-luvun vaate, joka löytyi Ylen puvustosta. Sen materiaalina on käytetty pehmeää villakangasta.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto