Hyppää pääsisältöön

Giant Robot Live

Giant Robot esiintyy huhtikuussa 2004 Helsingin Tavastialla yhtyeen kolmannen albumin Domesticityn julkaisukeikalla.

Tietolaatikko

Public = Shopping san. Tuomas Toivonen säv.sov. Giant Robot

Get Up säv.ja san. Hosni Boudali

Levyltä: Domesticity, Stupido Records 2004

Giant Robotin musiikki on sekoitus monia aineksia, kuten hip hopia, dubia, funkia, r'n'b:tä, rockia ja konesoundia. Aineksista syntyy taidokas musiikillinen kokonaisuus.

Haastattelussa solisti Tuomas Toivonen ja basisti Aleksi Tolonen kommentoivat tulevaa keikkaa, yhtyeen musiikkia ja paljastavat ajatuksiaan bändin työtavoista ja mieltymyksistä.

Teksti: Emilia Kemppi

  • Uuden musiikin ilotulitusta jo kymmenen tuotantokauden verran – katso UMK:n finaaliesitykset kautta aikojen

    Elävän arkiston kooste UMK:sta vuosien varrelta.

    Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin se korvasi Yleisradion perinteisen Euroviisukarsinnan. UMK on tuonut kansan eteen esiintyjiä niin pystymetsästä kuin koko kansan tuntemista tähdistä. Vuonna 2021 UMK järjestetään kymmenennen kerran ja sen kunniaksi Elävä arkisto on koostanut tähän artikkeliin kaikki esitykset vuosien varrelta. Ota mukava asento ja laita korvat hörölle – tervetuloa uuden musiikin kuplaan!

  • Pieni suuri Heinola, karismaattinen Suomen läpikulkupiste

    Heinolan kaupungilla on tarinoita kerrottavanaan.

    Heinolan sijainti Suomen tieverkoston solmukohdassa johtaa monet kulkemaan tuon Päijät-Hämeessä sijaitsevan siltojen kaupungin poikki, mutta lyhyt silmäys harvemmin tutustuttaa ketään laajemmin paikkakunnan saloihin. Pienestä koostaan huolimatta Heinolan historia kätkee sisäänsä muutakin kuin vain kunnian ohikulkupaikkana, josta todistavat tähän kootut video- ja audiotaltioinnit.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto