Hyppää pääsisältöön

Miitta-täti vie Kari Tapion takaisin vauvaikään

Kari Tapio pääsee Miitta-tädin terapiassa palaamaan lapsuuteensa. Vauvamyssy päässään Kari Tapio laulaa hotellin komerossa lapsuudesta tuttua sävelmää.

Vaikka Miitta-täti käsittelee terapiassaan asiakkaitaan usein aika kovalla kädellä, niin sympaattinen Kari Tapio saa hellän kohtelun.

Mäkihyppyä harrastanut laulaja on pienestä pitäen kärsinyt töpselikärsästään, isosta ylähuulestaan ja liian suuresta nenän ja suun välistä. Kari Tapio päättikin jo pienenä, että hän kasvattaa viikset heti kun mahdollista.

Laulajan ammatti on kuljettanut Kari Tapiota hotellista hotelliin. Kolmen p:n periaate: peili, pullo ja puhelin koituu helposti laulajan tuhoksi. Kari Tapion onneksi hänen vaimonsa kulkee aina miehensä mukana keikoilla.

Rakkaat Läheiset ovat Kari Tapiolle tärkeintä maailmassa. Suurin lahja on selviäminen sydänkohtauksesta. Kertoessaan tästä elämän jatkoajasta Miitta-tädin sylissä, Kari Tapion silmästä vierähtää kyynel.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto