Hyppää pääsisältöön

Vittuilun SM-kilpailuissa tyrmäysvoittokin on mahdollinen

Sanankäytön taito ja reaktionopeus ovat valttia vittuilun suomenmestaruuskisoissa. Kiroilua ei sallita, eikä valmiilla fraaseilla pärjää.

Vittuilun SM-kisat on Rehelliset Lapin miehet ry:n järjestämä kilpailu, jossa otetaan mittaa vittuilun jalosta taidosta. Kisalavalla on kerrallaan kaksi kilpailijaa. Kisassa pärjää järjestäjien mukaan nokkeluudella, nopealla reagoinnilla ja hyvällä verbaalisella ulosannilla. Kiroilu on kielletty.

Vittuilun Suomen mestaruuskilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007. Voittajaksi selviytyi Ylitorniolainen Reijo Myyryläinen. Vittuilun taito ei katso sukupuolta, sillä seuraavana vuonna mestariksi kruunattiin turkulainen Ninni Saajola. Kisoja on toistaiseksi järjestetty kolme kertaa.

Suoritusta voidaan pitää onnistuneena, kun vastustaja vittuuntuu.

Tyrmäysvoittokin on mahdollinen. Tuomaristo voi keskeyttää ottelun, jos se katsoo, että toinen ottelijoista ei enää kykene tasapuoliseen kilpailuun ja kyseessä on niin sanottu tyrmäävä vittuilu.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto