Hyppää pääsisältöön

Baby Love eli kuinka päästä rokkilaulajan suosioon

Mr X on rocklaulaja, johon Titi ja Mari ovat ihastuneita. Idolin perässä pysyminen ei aina aivan onnistu tyttöjen suunnitelmien mukaan.

Titin (Sari Sarlund) ja Marin (mm. Uutisvuodon juontajana myöhemmin tunnettu Baba Lybeck) yritykset päästä rocktähden suosioon vaativat kovaa työtä ja rahaa. Tytöt kokeilevat erilaisia tienaamiskeinoja pysyäkseen idolinsa kintereillä.

Lopulta kova työ palkitaan.

Baby Love ensilähetettiin tv:ssä vuonna 1986. Se on Alvaro Pardon ja Kari Paljakan käsikirjoittama ja Paljakan ohjaama.Tv-elokuvan musiikki on SIG-yhtyeen Matti Inkisen käsialaa, hän myös esittää elokuvan rocktähteä. Inkisen, Sarlundin ja Lybeckin lisäksi elokuvassa näyttelevät Olavi Mäkinen, Kai Lehtinen, Juha Siltanen, Henriikka Salo, Hannele Lauri ja Kauko Laurikainen.

Elokuva on katsottavissa Yle Areenassa 11.5.2018 saakka.

Otteita tv-elokuvasta:

Teksti: Emilia Kemppi

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto