Hyppää pääsisältöön

Miten minusta tuli minä, Eppu Nuotio

Eppu Nuotio koiran kanssa.
Eppu Nuotio koiran kanssa. Kuva: Seppo Sarkkinen / Yle Eppu Nuotio

Eppu Nuotio tunnetaan paitsi kirjailijana myös näyttelijänä, ilmaisutaidon opettajana, suomentajana, ohjaajana ja näytelmäkirjailijana.

"Putosin kellarin portaista, kaaduin pyörällä ja ystävä ajoi ylitseni, ja tämä kaikki tapahtui suunnilleen samana päivänä. Minä oli erittäin onnettomuusaltis villi lapsi", näin muistelee kirjailija ja näyttelijä Eppu Nuotio. Kirjat pelastivat Epun enemmiltä onnettomuuksilta. Isä luki paljon ja sai minutkin innostumaan kirjoista. Lukeminen opetti minut keskittymään ja rauhoittumaan, hän muistelee. Eppu Nuotio tunnetaan paitsi kirjailijana myös näyttelijänä, ilmaisutaidon opettajana, suomentajana, ohjaajana ja näytelmäkirjailijana.

Teksti: Marko Gustafsson