Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen kulisseissa: Eila Roine

Näyttelijä Eila Roine on työskennellyt Pikku Kakkosen juontajana vuodesta 1996. Hän arvelee päässeensä mukaan ohjelmaan, koska "juontajajoukkoon haluttiin yksi vanhempi ihminen, eräänlainen varamummo". Kaikilla kun ei omaa mummoa ole, tai mummo asuu kaukana.

Eilan sanoma vanhemmille on: antakaa lastenne olla lapsia mahdollisimman kauan. Kaikkia asioita ei tarvitse osata heti, eikä kaikkia maailman harrastuksia tarvitse harrastaa yhtä aikaa – niin hyviä kuin harrastukset ovatkin.

Eila Roine kertoo nyt Pikku Kakkosen kulisseissa työstään lastenohjelman juontajana. Mukaan mahtuu myös muistoja Eilan lapsuudesta sekä asioita, joista Suomen lasten varamummo on huolissaan.

 

Millaisia ajatuksia Eilan sanat herättävät? Saavatko nykylapset olla lapsia riittävän pitkään?

Linkit:

Kommentit
 • Tellustajat Pikku Kakkosessa

  Metsäneläimet perustavat oman uutistoimiston.

  Metsäneläimet perustavat oman uutistoimiston, koska kaikilla heillä on sama tavoite: saada maailmasta parempi paikka!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Roskien kerääjät

  Roskien kerääminen on hauskaa, helppoa ja ilmaista.

  Roskien kerääminen on hauskaa, helppoa ja ilmaista. Sitä voi harrastaa yksin tai porukalla niin, että kerää yhden roskan päivässä tai järjestää vaikka roskankeruukisat! Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Muistatko Syrhämän?

  Veikko Paasi teki dokumentin Syrhämästä.

  Veikko Paasi halusi tutustua pelottavaan, mutta samalla kiehtovaan Syrhämään uudestaan, ja teki sarjan synnystä ja tuotannosta dokumentin media-alan oppityönä.