Hyppää pääsisältöön

Taavi Soininvaara: Pakonopeus

YK:n huume- ja rikostoimiston erikoisavustaja Leo Kara on sankarina pahaa vastaan neliosaisen trillerisarjan toisessa osassa. Kansainvälinen rikosjärjestö pyörittää ihmis-, huume- ja asekauppaa. Tarina alkaa siitä, kun rikolliset sieppaavat ulkomailla toisen päähenkilön Kati Soisalon pikkutytön.

Tietolaatikko

Taavi Soininvaara s. 1966

Tuotantoa:

Ebola-Helsinki, 2000

Inferno.fi, 2001

Koston komissio, 2002

Marsalkan miekka, 2006

Jumalten sota, 2007

Leo Kara -sarja

Kriittinen tiheys, 2009

Pakonopeus, 2010

YK:n huume- ja rikostoimiston erikoisavustaja Leo Kara on sankarina pahaa vastaan neliosaisen trillerisarjan toisessa osassa. Kansainvälinen rikosjärjestö pyörittää ihmis-, huume- ja asekauppaa. Tarina alkaa siitä, kun rikolliset sieppaavat ulkomailla toisen päähenkilön Kati Soisalon pikkutytön.

Teksti: Nadja Nowak ja Seppo Puttonen

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto