Hyppää pääsisältöön

Uunibroileri konjakilla

Uunibroileri konjakilla, resepti. Kuva: Stock.xchng

1 iso raaka maustamaton broileri
4 kokonaista valkosipulia
4 rkl hunajaa
2 dl konjakkia
hieman suolaa

 

Täytä broileri valkosipulinkynsillä. Voitele broilerin pinta hunajalla ja ripottele hieman suolaa pintaan. Sido koivet kiinni. Pane broileri kannelliseen uunivuokaan tai peitä vuoka foliolla tiiviisti. Kaada konjakki vuokaan. Laita vuoka 200 asteeseen uuniin ja kypsennä 1 1/2 tuntia. Poista kansi vasta juuri ennen tarjoilua. Tarjoa kasvisvuoan ja salaatin kera.

Kasvisvuoan resepti

Resepti: kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka