Hyppää pääsisältöön

Joulukalenteri 1.12.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä televisio-ohjelma alkaa iltakuudelta, kun Pelastusarmeijan orkesteri soittaa pikkujoulun saapuneeksi. Puoli kahdeksalta aukeaa joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Tonttutyttö johdattelee pikkukatsojat piirroslinnaan ksylofonin tahdissa. Ensimmäisestä luukusta löytyy tuttu henkilö. "Tuleekohan hän jouluna myös meille?" miettivät varmasti monet lapset television äärellä.

Tv-ilta jatkuu lepppoisissa merkeissä. Joulukalenterin jälkeen Niilo Tarvajärvi leikittelee Palapeli-ohjelmassa. Radion Viihdeorkesteri tarjoilee Rinnakkaisohjelman puolella Rytmillistä ja romanttista musiikkia Georg de Godzinskyn johdolla.

Helsinkiläiset pääsevät seuraamaan joulukadun avajaisia Aleksanterinkadulla. Luvassa on jälleen monenmoista paraatia.

Teksti: Seija Aunila