Hyppää pääsisältöön

Miten onnistuu leipominen lasten kanssa?

Miten onnistuu leipominen lasten kanssa? Kuva: Ulla Vuorela

Hei, me leivotaan -sivustolta löytyi vinkiksi Aki Wahlmanin mustikka-muffini-resepti. Muffineja on helppo leipoa lastenkin kanssa ja niitä voi myös koristella oman maun mukaan. Leipomassa ovat viisivuotiaat Freja ja Sofia, 4-vuotias Kaneli ja 3-vuotias Anton. Työnjohtajana hääräilee Tiina Lundberg, joka leivonnan päätyttyä pyyhki hikeä otsaltaan ja totesi:

- Sujuu se leivonta, jos on lehmän hermot ja kaaos ei haittaa!

Kuuntele leivontatunnelmia muffinipajalta:

Perheen aika kuullaan Yle Puheen Päiväntasaajassa joka torstai klo 14 jälkeen.

Linkit:

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

  • Viisi tapaa pelastaa pörriäinen – valitse omasi ja merkkaa tekosi!

    Pölyttäjiä voi auttaa pihassa ja parvekkeella.

    Pölyttäjien määrä on vähentynyt uhkaavasti. Kimalaiset, mehiläiset ja muut pörriäiset tarvitsevat apuasi! Pelasta pörriäinen -kampanja kutsuu kaikki mukaan talkoisiin. Miten sinä haluat auttaa: kukkia, leikkaamaton nurmikko, hyönteishotelli vai myrkytön puutarha? Valitse, toteuta ja merkitse tekosi laskuriin.

  • Eurovision Diaries – Viisupäiväkirjat

    Viisupäiväkirjat näyttää maailman euroviisufanin silmin.

    Dokumenttikokonaisuudessa fanit ympäri maailmaa kuvaavat vuoden verran elämäänsä ja fanitustaan, odotuksen huipentuessa euroviisuihin Tel Avivissa Israelissa. Soraääniäkin kuuluu, politiikkaa pohditaan ja vähemmistöt saavat äänensä esiin viisujen glitterin alta. Päiväkirjoissa esiintyy faneja 25 maasta, Ukrainasta Turkkiin ja USA:sta Venäjälle. Tavalliselle pulliaiselle viisut ovat vuosittainen toukokuinen laulukilpailu, mutta viisufanit elävät euroviisuja ympäri vuoden, missä päin maailmaa tahansa. Fanit käyvät omilla viisuleireillä, viisuristeilyillä ja tekevät omia versioita lempibiiseistään. Olennainen osa viisuja on fanaattisten fanien pyörittämä viisufanimedia, joka suoltaa viisu-uutisia 24/7.

Uusimmat sisällöt - Vanhemmuus