Hyppää pääsisältöön

Heartmix: Episode one

Ensimmäisessa jaksossa kolme nuorta lähtee Suomesta ja asettuu asumaan suomalaisen pariskunnan omakotitaloon San Franciscoon Yhdysvaltoihin.

Ensimmäisen jakson kantava teema on nuorten kokema kamala jetlag, siitä ja lentomatkasta muutenkin riittä juttua koko jakson ajaksi. Ensimmäisessä osassa on myös havaittavissa pientä jännitystä, kun kamera seuraa nuorten kaikkia liikkeitä ja jokunen vuorosanakin pitäisi muistaa.

Elävä arkisto julkaisee otteita Suomen televisiohistorian huonoimmaksi haukutun sarjan kaikista 13 jaksosta kevään 2011 aikana. TV2 on ostanut sarjan uusintaoikeudet ja Heartmix palaa tv-ruutuihin kokonaisin jaksoin maanantaina 30.5.2011.

Tietolaatikko

Teija Korkeamaa - Kim
Tomi Paalosmaa - Jesse
Tuomas Talvitie - Marlo
Maria Valonen - Emma
Laura West - Julia
Juha Sulin - Riku
Pia Rantanen - Krisse

Ohjelma on lisätty Elävään arkistoon joululahjaksi palvelun käyttäjille. Toimittaja Emilia Kemppi perustelee lahjavalintaansa: ”Suomen televisiohistorian huonoimmaksi sarjaksi haukuttu Heartmix oli tietenkin pakko julkaista, kun lupa sarjan tuontantoportaatalta heltisi. Ja lisää tätä käsikirjoitettua sohva-realitya on luvassa keväällä 2011.”