Hyppää pääsisältöön

Texmex-salaatti

Texmex-salaatti. Kuva: Hellapoliisi.fi

6 annosta

 

1 rkl öljyä
400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
tacomaustetta maun mukaan
250 g Queso Blanco meksikolaistyyppistä juustoa paloiteltuna
1 ruukku tammenlehväsalaattia revittynä
200 g miniluumutomaatteja
300 g hunajamelonia paloina
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
1/2 - 1 punainen paprika suikaleina
½ kurkku paloina
1 punasipuli renkaina
noin 100 g nachoja
200 g tuoreita mansikoita
jalapenoja


Lisäksi:

guacamolea, creme fraichea tai salaattikastiketta

Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin fileesuikaleet, mausta tacomausteella. Paloittele meksikolasityyppinen juusto ja paista kevyesti pannulla molemmin puolin.

Kokoa salaattiaineksista kerroksittain salaatti ja koristele tuoreilla mansikoilla.

Tarjoa seuraksi creme fraichea, guacamolea tai salaattikastiketta.

Uudenvuoden menu

 

Lähde: Hellapoliisi.fi

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka