Hyppää pääsisältöön

Markus Kajo: Amerikkalaisten hyödyntäminen

Mies kun on luontojaan sellainen, että jos jostain alkaa kuulua posahduksia tai tulee ruudin hajua, niin sitä alkaa hipsiä sinnepäin, että pääsiskö sitä itsekin jysäyttämään jonkun paukun, raketin, kantopommin. Ja räjähdysaineillahan sitä tunnetusti ratkoo hapiaan semmoisia ongelmia, mitkä muuten vaatisivat älyttömästi ajattelemista.

Kuten amerikkalainen viisaus sanoo “There are very few personal problems that cannot be solved through a suitable application of high explosives”.

Niin senpä takia Amerikassa on älytty, että kun pannaan sotateollisuuden tuotteisiin railakkaasti rahaa, niin tule parempi olo, vaikkei pääsisi posauttamaankaan heti. Se on vähän sama juttu kuin että kellarissa on hyllyt täynnä purkkirivejä tai pakastin notkuu riistaa ja sisävetten antimia.

Ja sen vuoksi amerikkalaisilla on innokas ja ennakkoluuloton ote uuden sotateknologian hankkimiseen.

Ja sillä minä aion lyödä rahoiksi!

Olen nimittäin keksinyt luodinkestävät sukset! Siteet ovat Kevlarista tehdyt pussukat, suksi titaanipinnoitettua hiilikuitua ja muotoiltu niin, että sivulta tuleva luoti kimpoaa joko alas- tai ylöspäin suksesta. Vaikka miten rylyytät häntä konekiväärillä, niin suksi ei ole moksiskaan!

Ja netissä olen nähnyt, että suksilla voi laskea hiekkadyyneilläkin - ja nyt siis vaikka luotisateessa; nou hätä!

Melkein tuntuu pahalta kääriä hyväuskoisilta rahat, mutta bisnes on bisnestä.

Siinä ei ajatella sydämellä, vaan raaka järki on se joka rulettaa!

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat

 • Ajatuksilla iloa elämään

  Flamingot onkin kai valkoisia. (Sei liity tähän mitenkään.)

  Ajatuksista on paljo harmia elämässä! Monesti ne tuo harmia pääähän. Ja joillekin vatsaan, esmes närästäen häntä sisältä. Mutta voi joskus olla iloakin niistä.

 • Energiatilanne kulissien takana

  Kierrätys-opettavainen kansalaiskertomus Kajolta.

  ..Valitettavasti huippukoulutetullekin ammattilaiselle, jonka vuotuinen työaika on kaksi minuuttia, palkkatulon auvo jää onnettoman pieneksi, lomarahoineenkin...

 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

 • Koulun hiihtopäivä (!!)

  Näin riivaa Saatana meitä, opinahjojen avulla.

  Pieni hiihtäjäparka uursi latua niin syvällä monimetrisessä hangessa, ettei sieltä hanki-urasta illalla hiihtäessään nähnyt kuin noin 2° kapean viirun tähtitaivasta, jos pipo silmillä edes jaksoi yrittää katsoa lumisesta ”ojastaan” ylös kuin Oscar Wilde.

 • Pieniä lämmön pilkahduksia

  Itsen varhaiskasvattumismuistelua, vaatimattomin annein.

  Koska noihin aikoihin ei ollut tietokoneita, nettiä, eikä paljon mitään muutakaan (paitsi verot, sairausvakuutustoimisto, invaliidien kioski, perunannosto, kuolema ja poliisi), piti lapsena keksiä jotakin tekemistä, että olisi ollut jotakin tekemistä.