Hyppää pääsisältöön

Markus Kajo: Apua

Kerron hyvän niksin, miehille ja naisille. Siis erikseen.

Jos tulee pula-tilanne, niin kannattaa miehen miettiä, että mitä tekisi Zorro tässä tilanteessa. Tai joissakin tapauksissa Tintti, Tarzan, Mustanaamio tai Hämähäkkimies.

Zorrolla, Tintillä, Tarzanilla, Mustanaamiolla ja Hämähäkkimiehellä on kokemusta tilanteista, jotka useimmille ”tavallisille” miehille ovat outoja, pelottaviakin. Esim. että joku laittaa kloroformirätin naamalle ja sitoo köydellä tuoliin ja nostaa tavarakontissa Afrikan-laivan ruumaan huumattuna.

Mutta konsti voi toimia tutummissakin tilanteissa, kuten vaikka jos kutsutaan kylään mutta ei halua mennä, koska siellä on juhla jossa pidetään puheita, ja Suomen puhe-juhlat ovat ikäviä.

Tai, sanotaan, että kesken kyydityksen auto sammuu taipaleelle. Kiroileminenhan siinä on ensiksi mielessä, ja siihen tulee ryhdytyksi melko oma-aloitteisesti, tai viimeistään siinä vaiheessa kun joku kyytiläisistä tai kyytiläisettäristä kannustaa esim. kysymällä ”eikö se lähde käyntiin” ja että "onko vaihde päällä" ja "luistaako kytkin" kun on kuullut että voi luistaa kytkimet.

Silloin kannattaa miettiä, että mitä Zorro tekisi tässä tilanteessa. Eikä tarvitse kauankaan siten miettiä, kun jo älyää, että Zorro ei tappaisi kyytiläisiä - vaikka miten mieli tekisi - ei ehkä ainakaan naisia, vaikka nämä kysyisivät käyntiin lähtemisestä ja että onko vaihde päällä, ja sitä kytkin-asiaa.

Ja sitten on jo mieli rauhallisempi, koska nyt jo tietää, että ensimmäinen mitä tekee, on se, että ei tapa sitä joka kysyy jo kolmannen kerran että eikö se lähde käyntiin? Ja toinen mitä tekee, on sitten jotain muuta.

Niin helppoa se on, miehille!

Naisten kohdalla Zorro-mielikuva ei tietenkään toimi, koska Zorrohan ei ole nainen. (Vaan mies.)

Autoileva nainen voisi varmaan miettiä, että Mitähän Barbie tekisi tässä tilanteessa. Tai joku muu naisten sankari.

Nainen voisi esim. miettiä, että jos olisin itse hammaslääkäri, Englannin kuningatar tai rock-tähti, mitä tekisin tässä tilanteessa?

(Tietenkin jos sattuu olemaan itse hammaslääkäri, Engl. kuningatar tai rock-tähti, niin sitten se kuivahtaa siihen. Mutta silloin on vielä jäljellä se Barbie, ja muita naisten esikuvia kuten Maude Flanders, Manisha B. Koirala, Geraldine Chaplin, Julie Andrews, Lucy-shown Lucy, Angelica Jolie, Golda Meir, Victoria Beckham, Siiri Angerkoski, ym ym.)

Ajattelin vain, että saattaisi olla avuksi, tilanteessa!

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat