Hyppää pääsisältöön

Kalakiusaus

Ainekset

1 kg pakaste peruna-sipuliseosta
1 iso rasia anjovista liemineen
400 g lohifilettä
1/3 tl suolaa
4 dl kermaa

Suolaa lohifilee pari tuntia ennen ruoanvalmistusta. Suikaloi lohi. Laita voideltuun uunivuokaan kerroksittain peruna-sipuliseosta, anjoviksia ja lohisuikaleita.

Sekoita anjovisliemi kermaan ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä + 200 asteessa uunissa noin yksi tunti. Tarjoa salaatin kera.


Arkiviikon ruokalista 2

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka