Hyppää pääsisältöön

Pähkinäinen broilerin leike

Ainekset

4 - 6 broilerin ohutleikettä
ripaus suolaa ja mustapippuria
50 g voita
2 sipulia
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 kanaliemikuutio
1 rkl tomaattisosetta
1 rkl soijakastiketta
100 g tuorejuustoa
1½ dl hasselpähkinärouhetta

Mausta ohutleikkeet suolalla ja pippurilla. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista broilerin leikkeet voissa. Ota leikkeet pois pannulta ja kuullota sipulit. Laita leikkeet takaisin pannulle, lisää vesi, kerma, kanaliemikuutio, tomaattisose ja soijakastike.

Hauduta 15 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja pähkinät. Hauduta vielä 10 minuuttia. Tarjoa perunoiden tai uuniperunoiden kera.


Arkiviikon ruokalista 2

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka