Hyppää pääsisältöön

Estradilla: Aki Sirkesalo

Aki Sirkesalo laittaa lantion pyörimään Kokkolan Venetsialaiset-juhlassa pimenevässä illassa. Seurana Lemmen Jättiläiset -orkesteri ja High Heels -tanssijat.

Elokuun iltojen hämärtyessä Kokkolan alueen kesäkausi on perinteisesti päätetty Venetsialaisjuhlilla. Tulen ja valojen leikki veden pinnalla tummenevassa illassa luo tapahtumaan ainutlaatuisen tunnelman. Aki Sirkesalo (1962–2004) Lemmen Jättiläiset -orkestereineen esittää Venetsialaisten konserttilavalla Sirkesalon säveltämät ja sanoittamat kappaleet "Enkeleitä onko heitä" ja "Seksuaalista häirintää" sekä lainakappaleen "Pelkää kuvitelmaa".

Sirkesalon suomeksi sanoittama "Pelkkää kuvitelmaa" -kappale on versio Norman Whitfieldin ja Barrett Strongin alun perin The Temptations -yhtyeelle vuonna 1971 kirjoittamasta teoksesta "Just my imagination".

Teresa de Rita-Cavlekin lyhyessä haastattelussa Sirkesalo puhuu siitä, miten hänestä pitkän mutta omaehtoisen ja vapaan tien kautta tuli muusikko.

Konsertti on taltioitu Kokkolan Venetsialaisilla 29.8.2003.

Teksti: Ida Karimaa

Kommentit