Nämä broilerit kypsyvät vanhassa kunnon paistopussissa.
Ainekset
4 – 6 marinoitua broilerin koipi-reisipalaa
kastike:
100 g pekonia
50 g juuriselleriä
100 g porkkanaa
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl tomaattisosetta
1½ dl chilikastiketta
3 dl vettä
1 rkl siirappia
Paista broilerinpaloja paistopussissa + 200 asteessa uunissa noin 45 minuuttia. Valmista sillä välin kastike.
Kuutioi pekoni, juuriselleri, porkkana, sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi. Paista seosta pekonin rasvassa hetki. Lisää tomaattisose, chilikastike, vesi ja siirappi. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kastikkeeseen halutessasi suolaa.
Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka
Linkit: