6 broilerin rintapalaa
1 ½ tl suolaa
1 1/2 tl mustapippuria jauheena
50 g sulatettua voita
800 g ananasviipaleita
kuorrutus:
3 dl ruokakermaa
2 rkl makeaa sinappia
1 keltuainen
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 dl juustoraastetta
Sekoita sulan voin joukkoon mausteet ja sivele seos lihojen päälle. Laita voidellun uunivuoan pohjalle ananasviipaleet ja lihat. Kypsennä + 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos lihojen päälle vuokaan. Kuorruta + 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa riisin ja salaatin kera.
Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka
Linkit: