Hyppää pääsisältöön

Ananas-broileri

6 broilerin rintapalaa

1 ½ tl suolaa
1 1/2 tl mustapippuria jauheena
50 g sulatettua voita
800 g ananasviipaleita


kuorrutus:

3 dl ruokakermaa
2 rkl makeaa sinappia
1 keltuainen
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 dl juustoraastetta

Sekoita sulan voin joukkoon mausteet ja sivele seos lihojen päälle. Laita voidellun uunivuoan pohjalle ananasviipaleet ja lihat. Kypsennä + 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos lihojen päälle vuokaan. Kuorruta + 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Arkiviikon ruokalista 4

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka