Hyppää pääsisältöön

Jeerabroileria

6 – 8 broilerin maustamatonta rintapalaa

marinadi:

3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl suolaa
3 murskattua valkosipulin kynttä
2 tl jeeraa
2 rkl sitruunamehua
½ tl chilijauhetta

Sekoita marinadin kaikki ainekset sekaisin. Laita broilerin rintapalat muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiiviisti. Anna broilerien marinoitua yön yli jääkaapissa pussia välillä käännellen. Kuivaa lihat kevyesti talouspaperilla. Kypsennä  225asteesa uunissa noin 30 – 35 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin, jogurttikastikkeen ja salaatin kanssa.

Jogurttikastike

Arkiviikon ruokalista 5

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka