Hyppää pääsisältöön

Broileria uunissa kasvispedillä

6 - 8 broilerin maustamatonta rintapalaa
4 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
2 tl currya
4 porkkanaa
1 paprika
2 varsisellerin vartta
pala purjoa
4 tomaattia
8 - 10 perunaa
ripaus suolaa

Sekoita kulhossa soija, suola ja curry. Hiero seos broilerin rintapaloihin. Kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Paloittele paprika ja varsiselleri. Lohko tomaatit.

Laita ison paistopussin pohjalle kasvikset ja niiden päälle ripaus suolaa. Laita kasvisten päälle broilerin rintapalat. Sulje pussi. Kypsennä uunissa + 175 asteessa noin kaksi tuntia.

 

Arkiviikon ruokalista 6

Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka

Linkit:

  • Ankea suomalainen ruokakulttuuri jäi menneille vuosikymmenille

    Makumaisemamme kansainvälistynyt viime vuosina.

    Suomalainen ruokaperinne on muuttunut vaurastumisen ja yhteiskunnallisen kehityksen myötä. Kansainvälistyminen ja uudet raaka-aineet muokkaavat makutottumuksiamme. Yhä useampi myös ilmentää identiteettiään ja arvojaan ruuan kautta. Voidaanko enää edes puhua käsitteestä "suomalainen ruokakulttuuri"?

  • Kioski FOOD: helpot linssiburritot

    Tässä ohje nopeisiin ja helppoihin linssiburritoihin.

    Kioski FOOD on uusi ruokakanavaYouTubessa ja Instagramissa. Sara Parikka kokkaa ja opettelee uusia, helppoja reseptejä livenä joka torstai klo 17.00! Nopeat linssiburritot: 2,5 dl vettä 1dl kuivia, punaisia linssejä 1/2 dl tummaa soijarouhetta puolikas tölkki tomaattimurskaa 3 rkl rypsiöljyä 1 kasvisliemikuutio 2 kynttä valkosipulia 1 sipuli pippuria voit la

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Ruoka