Hyppää pääsisältöön

Suomen kuumimmat muotibloggarit stailaavat TV1:llä

Muotiviikon ohjelmissa näkyy neljän suositun muotibloggarin kädenjälki. Aikamme tyyli-ikonit tarttuvat haasteeseen ja näyttävät kevätmuodin suunnan: jokainen stailaa vuorollaan Ps:n juontajan Marja Hintikan suoriin lähetyksiin. 

Painavan ja suoran sanansa syntyneistä tyyleistä sanoo perjantaina 18.3. julkkisstylisti Minttu Vesala, mutta päätöksen parhaasta kevättyylistä tekevät katsojat. Kuvat stailatusta Marjasta julkaistaan Yle Olotilassa pe 18.3. klo 19.00.

Kuvaäänestys Olotilassa perjantaista 18.3. torstaihin 24.3. asti. "Tykkää" suosikkistailauksestasi ja vaikuta! 

Äänestyksen voittaja julkistetaan torstaina 24.3.2011. Eniten tykkäyksiä saanut bloggaajastylisti palkitaan suorassa lähetyksessä  FASHIONISTA 2011 -kunnialla ja matkalla. Lähetyksessä vieraana myös muotiasiantuntija Sami Sykkö.

Ps:n muotiviikolla selviää myös, miten muoti syntyy ja millainen on täydellinen käsilaukku. Viikon vieraina nähdään vaatturi ja maailman matkaaja Arman Alizad (tiistaina), Hollywoodin kuumilta kaduilta Ps:n studioon kiiruhtava näyttelijä Samuli Vauramo (keskiviikkona), laulaja ja kestoidoli Anna Abreu (torstaina) sekä stylisti Minttu Vesala (perjantaina).

Kuka stailaa tykimmin?

Ps-muotiviikon bloggaristylistit ovat:

Nelliina

TIISTAINA

Niina Tapojärvi, Nelliinan vaatehuone

Blogilistan kärjessä jatkuvasti keikkuva huippusuosittu tyylibloggaaja kuvaa blogiaan sanoilla: "Vaatehullun kirppisaddiktin suhailua muodin ihmemaassa. Lähellä sydäntä ovat erityisesti kengät ja hulmuhelmat. Sisältö taatusti täyttä hömppää ja iloista tyttösoopaa." Millaisen tyylin Niina laatiikaan Ps:n Marjalle?

 

Katso myös miten asu toimi lähetyksessä:

 

Peppi ja MimmiKESKIVIIKKONA

Peppi ja Mimmi, More to Love

Ilmiöksi muodostunut blogi seuraa omien sanojensa mukaan "isoluisemman" naisen, 25-vuotiaan Pepin ja 26-vuotiaan Mimmin värikästä elämää. Suositut naiset tuulettavat luutuneita käsityksiä muodista ja kauneudesta, ja heidän hengentuotteensa valittiinkin Web Awards -äänestyksessä vuoden muotiblogiksi. He ovat "FATbulous girls" - ja ylpeitä siitä.

 

TORSTAINA

Ulrika Ulrika Bachér, The Freelancer's Fashionblog

Korkeita korkoja ja näyttäviä kampauksia rakastava Ulrika bloggaa elämästä ja kauneudesta. Mekkokin vain paranee, jos siinä on kissaprintti. Burleskia ja punaisia huulia - niitä on kaiketi luvassa myös Ps:n muotiviikolla...

 

PERJANTAINA

Emmi TissariEmmi Tissari, No Fashion Victims

Emmi on 21-vuotias espoolainen, joka opiskelee viestintää Helsingin yliopistossa. Aktiivisen bloggailun hän aloitti vuonna 2008. Emmi haaveilee urasta, joka läpileikkaa niin media- kuin muotialaakin. ”Esimerkiksi jonkun suuren muotilehden päätoimittajana voisi olla ihan mukavaa”, tuumaa Emmi, jonka blogi on jatkuvasti blogilistan luetuimpien TOP 5:ssä.

 

Ja katso myös perjantain lähetys, jossa Emmin stailaus livenä ja kaikkien tyylien arvioijana  muun muassa Maria Veitolan sylisti Minttu Vesala:

Linkit:

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Elämä

 • Karismaattinen uutisikoni Heikki Kahila hurmaa James Bondina

  Uutisikoni Heikki Kahilan ura alkoi viihteestä.

  Muistatko Heikki Kahilan, kun hän esittää hyväsydämistä agenttia englanninkielisessä parodiassa Salaisen agentin äiti? Vai onko muistiisi tallentunut se hetki, kun uutisankkuri Kahila kertoo ensin presidentin määräämästä villahousupakosta ja nousee sitten pöydälle tanssimaan villapöksyissään?

 • Katkeroidu elämälle ja riitele perinnöstä Vartion mestariteoksen hengessä – osallistu Lukupiiriin!

  Osallistu keskusteluun tai soita studioon la 28.3. klo 19!

  Hänen olivat linnut on kertomus pappilan palon seurauksista, sukuriidoista, perhehelvetistä ja pikkukylän sosiaalisesta todellisuudesta. Marja-Liisa Vartion romaania on pidetty yhtenä suomalaisen modernin kirjallisuuden merkkiteoksena. Kirjan kahden onnettoman, rakkautta vaille jääneen naisen tarinan, voi hyvin lukea feministisenä kannanottona.

 • Keskustele tässä perintöasioista

  Suomalainen perintö: Yhä enemmän yhä harvemmille

  Asuntomarkkinoiden kahtiajakautuminen näkyy myös perinnöissä - siinä missä yksi perii arvokkaan kaupunkiasunnon, toinen saattaa saada vaivoikseen autiotalon syrjäseudulta. Miten perinnönjakoa voi suunnitella? Milloin on syytä tehdä testamentti? Vieraina emeritusprofessori Urpo Kangas ja verolakimies Tuomo Lindholm Veronmaksajat ry:stä.

 • Tarvitaanko nyt onnellisia loppuja?

  Hikmet: "Lähettäkää minulle kirjoja, jotka päättyvät hyvin."

  “Lähettäkää minulle kirjoja, jotka päättyvät hyvin.” Olen hyräillyt viime päivinä turkkilaisen runoilijan Nâzim Hikmetin 1940-luvulla kirjoittamaa runoa. Runosta on nimittäin sävelletty laulu, jota itsekin sain laulaa keikoilla 1990-luvun puolivälissä.

 • Valokuvaaja Timo Kirves: "Katukuvat ovat kuin näytelmäkohtauksia"

  Valokuvaajan henkilökuvassa 60 vuoden tarinoita.

  Timo Kirves teki varsinaisen työuransa muoti- reportaasi- ja lehtikuvaajana. Nykyään hän tituleeraa itseään vaatimattomasti katukuvauksen harrastajaksi. Näytelmäkohtauksia muistuttavia katukuvia hän on ottanut neljällä Havannan reissullaan.

 • Keskustele tässä metsäteollisuuden tulevaisuudesta

  Metsäteollisuuden tulevaisuuden näkymät

  Puulla voidaan korvata muovia jo nyt ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Puusta voidaan tehdä biokomposiittia, joka on yhtä muovailtavaa kuin muovi ja yhtä kovaa kuin puu. Täysin muoviton pahvimuki on jo keksitty ja se on jo markkinoilla. Kohta rakennetaan tehdas, jossa valmistetaan sellupohjaista rehua.

 • Keskustele tässä pörssisijoittamisesta!

  Kurkistus pörssiin

  Maailman pörssikurssit ovat nousseet vuosikaudet ja nyt niitä heiluttelee koronavirus. Mikä on tuleva suunta? Puhetta pörssistä, kun käsittelyssä kaksi kirjaa sijoittamisesta: alan grand old manin Seppo Saarion 17. laitos teoksesta ”Miten sijoitan pörssiosakkeisiin” ja nuoren Heikki Keskivälin esikoisteos ”Tähtäimessä osakkeet”. Studiossa Juho-Pekka Rantalan kanssa molemmat kirjoittajat.

 • Näyttelijä Pirkko Mannolan ura on ollut tuhkimotarina

  Näyttelijä Pirkko Mannola kertoo urastaan.

  Pirkko Mannola ei koskaan pyrkinyt mihinkään tuotantoon, vaan hänelle soitettiin ja häntä pyydettiin joko levyttämään musiikkia tai näyttelemään teatteri- ja elokuvarooleja. Pirkko Mannolan elämä estradeilla on jatkunut jo 60 vuotta, ja jatkuu edelleen.

 • Testaa millainen matkakumppani sinulle sopisi!

  Kenen kanssa kannattaa lähteä matkalle.

  Etsitkö elämyksiä betoniviidakosta vai haluatko latautua auringossa lähellä puhdasta uima-allasta? Lähdetkö mieluummin eväsretkelle kaukaisimmalle rannalle vai haluatko syödä tuoretta lähiruokaa promenadin parhaassa ravintolassa?

 • Keskustele tässä vaikuttajamarkkinoinnista

  Mitä on vaikuttajamarkkinointi?

  Kun vaikkapa bloginpitäjä kiittelee jonkun kauneudenhoitofirman erinomaista huulipunaa, kyse saattaa olla vaikuttajamarkkinoinnista. Miten vaikuttajamarkkinointi oikein toimii – ketkä sitä käyttävät ja keitä ovat vaikuttajat? J uho-Pekka Rantalan vieraaksi saapuu vaikuttajamarkkinointiin perehtynyt Misme Halonen.