Hyppää pääsisältöön

Suomen kuumimmat muotibloggarit stailaavat TV1:llä

Muotiviikon ohjelmissa näkyy neljän suositun muotibloggarin kädenjälki. Aikamme tyyli-ikonit tarttuvat haasteeseen ja näyttävät kevätmuodin suunnan: jokainen stailaa vuorollaan Ps:n juontajan Marja Hintikan suoriin lähetyksiin. 

Painavan ja suoran sanansa syntyneistä tyyleistä sanoo perjantaina 18.3. julkkisstylisti Minttu Vesala, mutta päätöksen parhaasta kevättyylistä tekevät katsojat. Kuvat stailatusta Marjasta julkaistaan Yle Olotilassa pe 18.3. klo 19.00.

Kuvaäänestys Olotilassa perjantaista 18.3. torstaihin 24.3. asti. "Tykkää" suosikkistailauksestasi ja vaikuta! 

Äänestyksen voittaja julkistetaan torstaina 24.3.2011. Eniten tykkäyksiä saanut bloggaajastylisti palkitaan suorassa lähetyksessä  FASHIONISTA 2011 -kunnialla ja matkalla. Lähetyksessä vieraana myös muotiasiantuntija Sami Sykkö.

Ps:n muotiviikolla selviää myös, miten muoti syntyy ja millainen on täydellinen käsilaukku. Viikon vieraina nähdään vaatturi ja maailman matkaaja Arman Alizad (tiistaina), Hollywoodin kuumilta kaduilta Ps:n studioon kiiruhtava näyttelijä Samuli Vauramo (keskiviikkona), laulaja ja kestoidoli Anna Abreu (torstaina) sekä stylisti Minttu Vesala (perjantaina).

Kuka stailaa tykimmin?

Ps-muotiviikon bloggaristylistit ovat:

Nelliina

TIISTAINA

Niina Tapojärvi, Nelliinan vaatehuone

Blogilistan kärjessä jatkuvasti keikkuva huippusuosittu tyylibloggaaja kuvaa blogiaan sanoilla: "Vaatehullun kirppisaddiktin suhailua muodin ihmemaassa. Lähellä sydäntä ovat erityisesti kengät ja hulmuhelmat. Sisältö taatusti täyttä hömppää ja iloista tyttösoopaa." Millaisen tyylin Niina laatiikaan Ps:n Marjalle?

 

Katso myös miten asu toimi lähetyksessä:

 

Peppi ja MimmiKESKIVIIKKONA

Peppi ja Mimmi, More to Love

Ilmiöksi muodostunut blogi seuraa omien sanojensa mukaan "isoluisemman" naisen, 25-vuotiaan Pepin ja 26-vuotiaan Mimmin värikästä elämää. Suositut naiset tuulettavat luutuneita käsityksiä muodista ja kauneudesta, ja heidän hengentuotteensa valittiinkin Web Awards -äänestyksessä vuoden muotiblogiksi. He ovat "FATbulous girls" - ja ylpeitä siitä.

 

TORSTAINA

Ulrika Ulrika Bachér, The Freelancer's Fashionblog

Korkeita korkoja ja näyttäviä kampauksia rakastava Ulrika bloggaa elämästä ja kauneudesta. Mekkokin vain paranee, jos siinä on kissaprintti. Burleskia ja punaisia huulia - niitä on kaiketi luvassa myös Ps:n muotiviikolla...

 

PERJANTAINA

Emmi TissariEmmi Tissari, No Fashion Victims

Emmi on 21-vuotias espoolainen, joka opiskelee viestintää Helsingin yliopistossa. Aktiivisen bloggailun hän aloitti vuonna 2008. Emmi haaveilee urasta, joka läpileikkaa niin media- kuin muotialaakin. ”Esimerkiksi jonkun suuren muotilehden päätoimittajana voisi olla ihan mukavaa”, tuumaa Emmi, jonka blogi on jatkuvasti blogilistan luetuimpien TOP 5:ssä.

 

Ja katso myös perjantain lähetys, jossa Emmin stailaus livenä ja kaikkien tyylien arvioijana  muun muassa Maria Veitolan sylisti Minttu Vesala:

Linkit: