Hyppää pääsisältöön

Jaakko Kolmonen: Peräsuoli on se herkullisin suoli

Kokkilegenda kävi YleX Iltapäivässä kertomassa kuinka syödä terveellisesti ja hyvin.

YleX Iltapäivän vieras, Pata Kakkosesta tuttu kokki, Jaakko Kolmonen avasi Iltapäivän juontajille Jennylle ja Ainolle, kuinka syödä hyvin ja terveellisesti. Kolmonen on urallaan tehnyt ruokaa todella monipuolisista raaka-aineista, kuten kyykäärmeestä ja poron peräsuolesta.

- Kun eläin lopetetaan, siitä lasketaan veri pois ja suolisto otetaan ulos. Ne suolet käännetään ympäri ja puhdistetaan, jonka jälkeen niistä tehdään makkaroita. Ja siihen lystiin käytetään sitä peräsuoltakin, joka on se herkullisin suoli. Sen ympärillä on kaikki terveellisin rasva

Lähteet: YleX